nieuws

Paul Soetekouw Financieel Advies wint prijs

Archief

Paul Soetekouw Financieel Advies heeft de Generali Best Website Award gewonnen. De Diemense verzekeraar riep eind vorig jaar zijn intermediair op hun website aan te dragen voor deze prijs. Volgens Generali is daar in “groten getale” gebruik van gemaakt. De winnende website is pas sinds februari van dit jaar in de lucht. Het geheim van een goede website is volgens Generali “overzichtelijkheid en een gemakkelijke, logische navigatie”. Daar voldoet de site van Soetekouw aan. 

Wat nog ontbreekt, is interactiviteit in de vorm van een rekenmodule. Een ander kritiekpuntje is de focus op hypotheekproducten in plaats van op de uitgangspunten van de klant. “Dat maakt het zoeken voor een leek wat lastig aangezien de meeste begrippen niet of nauwelijks bekend zullen zijn. Het is klantvriendelijker om de informatie om te draaien”, vindt Generali. Als prijs ontving Paul Soetekouw een grote beker en de complete Van Dale op cd-rom. De website van Soetekouw is te vinden via www.psfa.nl.

Reageer op dit artikel