nieuws

Pakketwijziging bij Fairmount

Archief

Paardenverzekeraar Fairmount heeft het aantal aanvullende ziektekostenpakketten teruggebracht van drie naar één.

Fairmount voert twaalf standaardpakketten waar aanvullend een ziektekostendekking of een harnachementdekking (zadel, tuig et cetera) op kan worden gesloten. In plaats van drie aanvullende ziektekostenpakketten is er nu één pakket. De dekking van het pakket is afhankelijk van de dekking van het betreffende standaardpakket. Wanneer bijvoorbeeld op het basispakket ongevallen zijn gedekt, zijn op het aanvullende pakket de ziektekosten in verband met ongevallen gedekt. De standaardpakketten dekken zaken als: het overlijden, het niet meer geschikt zijn voor gebruik en het fokrisico. De jaarpremie voor het aanvullende ziektekostenpakket is e 137. Fairmount kan niet zeggen hoeveel paarden er op dit moment in de boeken staan.

Reageer op dit artikel