nieuws

Pakkettenpolis van Avéro Zorg

Archief

Avéro Zorgverzekeringen (waarin de ziektekostenactiviteiten van Vezeno, Enzico en het ‘oude’ Avero zijn gebundeld) heeft een nieuwe polis op de markt gebracht. Deze in Zaandam zetelende intermediairmaatschappij van de AVCB Groep heeft het door haar als ‘maatwerk’ bestempelde produkt de naam Personal Polis meegegeven.

De polis kent drie zorgpakketten: A, B en C. Het pakket A geldt voor de meest elementaire voorzieningen, B is uitgebreider, en C is bestemd voor “mensen die gesteld zijn op maximaal comfort en zekerheid”.
Voorts is er een optie ingebouwd: de mogelijkheid om na vijf volledige kalenderjaren het eerder gekozen pakket aan te passen. De verzekering kan dan zonder medische selectie worden omgezet naar één niveau hoger, dus van A naar B of van B naar C. Het eerder gekozen eigen risico blijft bij de overstap ongewijzigd. Er kan worden gekozen uit vijf eigen-risicobedragen, variërend van nihil tot f 750 voor een alleenstaande resp. f 1.500 voor een gezin.
Tandartsdekking
De verzekeringnemer kan de Personal Polis op elk moment uitbreiden met een al dan niet uitgebreide tandartsdekking. Dit kan zelfs per verzekerde worden bepaald.

Reageer op dit artikel