nieuws

Pakketpolis voor vermogende particulier van AXA Art

Archief

AXA Art heeft onder de naam ArtPlus een pakketpolis op de markt gebracht voor vermogende particulieren.

ArtPlus biedt wereldwijde allriskdekking voor gebouwen, inboedels, kunst en antiek, sieraden, bagage en kostbaarheden op één polis. Daarnaast is er een transportdekking voor kunst en collecties. Een tweede woning en inboedel in het buitenland kunnen ook op de polis worden meeverzekerd. Voor nieuwe aankopen is er een automatische overdekking van 25% en bij gebruik van een alarminstallatie volgt er een premiekorting. Verzekerden met een ArtPlus-polis kunnen gebruik maken van de hulpverlening van de AXA Art Hotline en de eerste honderd cliënten kunnen, tegen gereduceerd tarief, een kunstdruk (giclée) van Ien van Laanen aankopen.
Coune (directeur Benelux van AXA Art) een gesigneerd exemplaar van de serie giclées uit handen van kunstenares Ien van Laanen, bekend van de omslagen van de Harry Potterboeken.

Reageer op dit artikel