nieuws

Pakketpolis Kentron via MiepKniep

Archief

De Kentron Adviesgroep, onderdeel van Aegon, biedt via de website van MiepKniep (www.miepkniep.nl) 10% korting op een pakketpolis: het Kentron privé-pakket.

Het was Aegon zelf die het al twee jaar bestaande bedrijf MiepKniep benaderde met een product. Uiteindelijk is via tussenpersoon Kentron het product met 10% korting op de website van MiepKniep terecht gekomen.
,,We worden door veel bedrijven benaderd, ook door verzekeraars en intermediairs, die bij ons hun producten aanbieden. Het is voor ons alleen interessant als er een goede korting voor de klant is te bedingen. Is dat niet het geval dan haken we af”, zegt Marianne van Leeuwen, samen met zus Barbara oprichtster van het bedrijf.
Momenteel is op verzekeringsgebied alleen deze pakketpolis beschikbaar. Het is wel de bedoeling dat het onderdeel verzekeringen in de nabije toekomst uitgebreid wordt. Aan vergelijkingen zal MiepKniep zich echter niet wagen. ,,Er zijn inmiddels al een aantal spelers op de markt, zoals Independer, die dat veel beter kunnen dan wij. Het ligt meer voor de hand dat wij mensen die willen vergelijken door verwijzen naar dit soort sites. Wat wij doen is standaard producten aanbieden waar we korting op kunnen bedingen. Websites zoals Nokdown werken via het zelfde principe als wij. Bij ons hoeft de klant echter niet twee weken te wachten om vervolgens te horen dat er te weinig meelopers waren. Hij hoort bij ons dezelfde dag nog waar hij het product met korting kan gaan kopen. Doordat wij al twee jaar met MiepKniep bezig zijn, zijn we inmiddels zeer bekend bij leveranciers. Zij zijn dan ook bereid om ons die korting te leveren”, vertelt Van Leeuwen.
De bemiddeling van MiepKniep voor producten die op hun website te vinden zijn, kost de klant niets extra’s. Als de klant echter een zoekopdracht verstrekt aan MiepKniep, brengt dit bedrijf eenderde van de besparing in rekening bij de klant.

Reageer op dit artikel