nieuws

Pakketpolis Goudse voor ‘expatriates’

Archief

Goudse heeft een pakketverzekering ontwikkeld voor Nederlanders die langere tijd in het buitenland wonen en werken, de zogenaamde expatriates.

De Expatriates Pakket Polis, zoals het produkt is genoemd, omvat zes dekkingen: SOS hulpverlening (via Gesa), ziektekosten, inboedel, aansprakelijkheid voor particulieren, (gezins)ongevallen, en doorlopende reisbagage. Van deze rubrieken zijn SOS Hulpverlening en ziektekosten verplicht meeverzekerd. De dekking loopt door tot maximaal 31 dagen na terugkeer in ons land.
De premie is afhankelijk van het eigen risico, de gezinssamenstelling, en het land van bestemming. De polis maakt onderscheid tussen drie verzekerde gebieden: Europa, de wereld inclusief, én exclusief de VS.

Reageer op dit artikel