nieuws

Pakketpolis Fortis ASR via MP4U

Archief

Fortis ASR biedt consumenten als eerste verzekeraar de mogelijkheid een pakketverzekering te sluiten via de webmodule MP4U.

Op de website van hun tussenpersoon kunnen consumenten voortaan zelf de premie van het schadepakket (Aansprakelijkheid, Auto, Inboedel, Opstal en Reis) berekenen en direct sluiten, waarbij de korting kan oplopen tot maximaal 9%.
“MP4U sluit volledig aan bij de ambitie van Fortis ASR om tussenpersonen te ondersteunen in het slagvaardig betreden van de groeiende online markt”, aldus Erik van der Made, adjunct-directeur E-business van Fortis ASR.
Meetingpoint is blij met de introductie van Fortis ASR. “Er is duidelijk vraag naar bij de aangesloten adviseurs en vooral bij hun klanten. Hiermee biedt Fortis ASR het intermediair nieuwe mogelijkheden om hun positie op internet te versterken”, aldus Jan Lindeboom, marketingmanager van Meetingpoint.
In de pakketverzekering worden geen producten uit de rubriek Rechtsbijstand aangeboden. Deze zitten wel in het Fortis ASR Voordeelpakket, waarbij de korting kan oplopen tot 12%. Dit voordeelpakket is door consumenten te sluiten via de website www.fortisasr.nl. Het pakket wordt vervolgens onder gebracht bij een tussenpersoon naar voorkeur of de dichtstbijzijnde tussenpersoon.

Reageer op dit artikel