nieuws

Paffen+

Archief

Vanaf 15 mei gaat Assurantiekantoor Paffen (Landgraaf) verder onder de naam Paffen+ verzekeringen & financiële diensten. “Met de toevoeging ‘+’ geven we aan dat onze dienstverlening verder gaat dan alleen bemiddelen en adviseren”, aldus het kantoor. Ook wordt verhuisd naar Kerkplein 31-32 in Landgraaf. Het kantoor is lid van de NBVA en is CVB-intermediair.

Website SEFD vernieuwd
De Stichting Examens Financiële Dienstverlening (SEFD) heeft de website vernieuwd. Zo kan de kandidaat zich nu onder meer makkelijker aanmelden voor examens.
Onderlinge ‘s-Gravenhage
Onderlinge ‘s-Gravenhage heeft een nieuwe website: www.onderlinge.info. De website heeft een consumentengedeelte en een extranet voor tussenpersonen.
UitvaartSuite Verzekeringen
De Groningse uitvaartverzekeraar Algemeen Belang heeft de verzekeringsmodule van de UitvaartSuite van automatiseerder TroBit in gebruik genomen.
Goed werkgeverschap
Werving- en selectiebureau Vitae, actief in de verzekeringsbranche, is eerste geworden in de categorie Goud bij de verkiezing Goed Werkgeverschap. Detacheerder Talent&Pro is op een zevende plek geëindigd, eveneens in de categorie Goud. Daarnaast is Talent&Pro genomineerd voor de Hoogvlieger 2006, een prijs voor de ‘best lerende organisatie’.

Reageer op dit artikel