nieuws

Paerel Leven start kapitaalpolis met flexibel beleggingsprofiel

Archief

De nieuwe levensverzekeraar Paerel Leven heeft een kapitaalverzekering met speciale flexibele beleggingsprofielen op de markt gebracht. Een overlijdensrisicopolis staat ook op de rol.

“Bij dit product worden geen individuele fondsen als beleggingsoptie aangeboden, maar profielen die zijn samengesteld uit combinaties van beleggingsfondsen”, aldus directeur Hans Brandwijk van Paerel Leven. “Ze zijn uiteraard afhankelijk van het persoonlijk risicoprofiel van de cliënt.” Het intermediair bewaakt het risicoprofiel en zonodig wordt er bijgesteld via rebalancing.
Variatie met de provisievergoeding geldt ook voor de combinatie van afsluit- en doorlopende provisie, aldus Brandwijk. De doorlopende provisie wordt over de hele looptijd verleend, “een noodzaak voor de begeleiding van de cliënt tijdens de looptijd van de verzekering”, zegt hij. De kapitaalverzekering zal onder andere worden verkocht via Borghols For Finance, de kerverse intermediaire tak van Borghols.

Reageer op dit artikel