nieuws

P&A verrast Delta Lloyd met ‘handig’ levensloopaanbod

Archief

Intermediairbedrijf P&A Beloningsmanagement (Amersfoort) heeft consumenten via e-mail warm gemaakt voor een eigen creatieve variant van de levenslooprekening van Delta Lloyd. De maatschappij heeft P&A gesommeerd haar naam te verwijderen.

“Stort _ 1 en ontvang jaarlijks _ 188 van de Belastingdient”, zo luidde de wervende tekst van een e-mailnieuwsbrief, die P&A onlangs rondstuurde om de levensloopregeling aantrekkelijk te maken. “Het enige wat u moet doen is het openingsformulier invullen. Na tien jaar heeft u recht op een heffingskorting van _ 1.880, als u elk jaar _ 1 heeft gestort. Hier kunt u leuke dingen mee doen.”
Op het formulier stond onder de noemer ‘Wij kunnen het wel leuker maken’ vermeld: “Stort _ 1 per jaar op je Delta Lloyd spaarrekening”. Delta Lloyd was echter niet op de hoogte van deze ‘actie’ en heeft P&A laten weten niet achter de uiting te staan. “Dit was niet van tevoren met ons afgestemd. Wij zijn hierover in gesprek, om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst niet meer gebeurt”, laat Delta Lloyd desgevraagd weten.
Inmiddels heeft P&A de naam van Delta Lloyd uit het ‘digitale openingsformulier’ verwijderd. De aanbieding geldt nog wel.

Reageer op dit artikel