nieuws

OZ introduceert ZorginBedrijf

Archief

Voor de zakelijke markt introduceert zorgverzekeraar OZ ‘ZorginBedrijf’. Deze dienst omvat zorg, verzuim, reïntegratie en verzekeringen. De zorgverzekering is de basis. “Als deze als collectiviteit is gesloten, dan is ZorginBedrijf een gratis service”, aldus OZ productontwikkelaar Maurice de Wert. “De extra kosten die eruit voortvloeien, zoals bedrijfsfysiotherapie en een verzuimverzekering, zijn wel voor rekening van de werkgever. Ze profiteren daarbij van onze inkoopkracht”.

ZorginBedrijf bestaat uit maatwerk advies, preventie & reïntegratie, wachtlijstbemiddeling, managementinformatie, online bedrijfsdossier en verzuim- en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Deze verzekeringen biedt OZ onder eigen label aan. De Wert: “We zijn nog in onderhandeling over het herverzekeren”.

Reageer op dit artikel