nieuws

Overname Meditel door CED afgerond

Archief

Het keuringsinstituut Meditel, onderdeel van Interpolis, is begin deze maand eigendom geworden van expertisebedrijf CED.

Eerder dit jaar was de overname al aangekondigd. Meditel telt 26 vestigingen en 85 medewerkers en verricht jaarlijks 35.000 acceptatiekeuringen voor levensverzekeringen en aov’s. “In één van de vier gevallen komt iemand voor een verzekeringskeuring bij ons terecht”, zegt Jeroen van Luijk. Hij is de nieuwe directeur bij (nu) CED Meditel als opvolger van Tiny Coppens, die de directie Leven Particulier van Interpolis is gaan versterken.
De overname heeft geen gevolgen voor medewerkers of vestigingen. Wel gaat er volgens Van Luijk een ‘efficiencyslag’ plaatsvinden, die vooral tot gevolg heeft dat de bereikbaarheid voor de klant verbetert. “We willen bijvoorbeeld de openingstijden gaan verruimen en mogelijk wordt het aantal openstellingen per week uitgebreid.”
Meditel was ook actief in het verrichten van keuringen voor mensen met topfuncties in het bedrijfsleven. Die werden gedaan in Hoofddorp; deze vestiging is eerder dit jaar zelfstandig verder gegaan.

Reageer op dit artikel