nieuws

Overname in Den Haag

Archief

DGA Den Haag heeft de verzekerings- en kredietportefeuille van Stad Den Haag Financiële Diensten overgenomen.

De portefeuille is zo’n vijfhonderd klanten groot en bevat ongeveer _ 3 mln aan uitstaand krediet. “Onze kredietportefeuille omvat nu circa _ 11 mln, maar we zijn vooral actief in hypotheken en assurantiën”, zegt directeur Jeroen van Lunen van DGA, niet te verwarren met het Zeeuwse DGA. “Onze omzet komt voor twee derde uit hypotheekbemiddeling. Dat draait volop door: we doen het zelfs ruim beter dan vorig jaar. Wij hebben dus nog geen last van een krimpende hypotheekmarkt. Wel willen we door meer cross-selling de verhouding tussen hypotheek- en assurantieprovisie meer in evenwicht brengen.” De provisieomzet van DGA Den Haag (tien medewerkers) is circa _ 2 mln.
Eigenaar Jacques Kaak van Stad Den Haag houdt het na dertig jaar voor gezien. “Het wordt tijd om op mijn 61e te gaan genieten van de vrije tijd.”

Reageer op dit artikel