nieuws

Oud-topman Geové RZG actief als adviseur

Archief

Henk Kegel, voormalig topman van Geové RZG is ZorgAdviseur gestart, een adviesbureau voor ziektekostencollectiviteiten.

Via de website www.zorgadviseur.nl beveelt Kegel zich bij bedrijven met meer dan vijftig werknemers aan als onafhankelijk adviseur voor collectieve ziektekostencontracten. Het gaat hierbij niet alleen om het totstandkomen van het contract maar ook om de begeleiding. ZorgAdviseur verzekert de bedrijven van: “een optimaal collectief contract, nieuwe verzuimreductiemogelijkheden, inzicht in schadelastgegevens en schadelastbeheersing, en zorgmakelaardij”. Bij de afronding van dit nummer was helaas nog geen contact geweest tussen Kegel en AM. Het is dus nog niet bekend met welke verzekeraars en bedrijven Kegel samenwerkt en of wordt gewerkt op provisiebasis of op fee-basis.
Henk Kegel, die dit jaar gebruik zou gaan maken van de vut, is medio vorig jaar opgestapt bij Geové RZG. Zijn vervroegde vertrek had mede te maken met de slechte resultaten bij Geové, de zorgverzekeraar waaraan hij zeventien jaar leiding had gegeven.

Reageer op dit artikel