nieuws

Orion Direct verkoopt via winkels van Skala

Archief

Volmachtbedrijf Orion Direct uit Etten Leur gaat in samenwerking met Skala verzekeringen aanbieden aan de 25.000 klanten van het verhuurbedrijf.

De samenwerking met Skala bestaat uit het voeren van folders in de 23 Skalawinkels en redactionele aandacht voor de verzekeringsproducten in een relatiemagazine dat aan alle klanten van het verhuurbedrijf wordt verstuurd. Skala gaat zowel inboedel-, auto-, motor-, bromfiets-, ongevallen- als reisverzekeringen van Orion Direct aanbieden.
Orion Direct heeft een vijfjarig contract gesloten met Skala. Het verhuurbedrijf, voorheen met name bekend van verhuur van televisies en video-apparatuur, richt zich tegenwoordig met name op de verhuur van computers, wasmachines en wasdrogers. “Bij de huur van zulke apparatuur worden de klanten door Skala gewezen op de daarmee stijgende waarde van hun inboedel. Vervolgens krijgen ze een aantrekkelijk aanbod, in de vorm van een inboedelverzekering van ons”, aldus directeur Karel van der Kemp van Orion Direct.

Reageer op dit artikel