nieuws

Orion Direct van start met verkoop ‘goedkope’ autopolis

Archief

Met een advertentiecampagne in de landelijke dagbladen is het volmachtbedrijf Orion Direct gestart met de directe verkoop van een ‘scherp geprijsde’ autoverzekering.

Het volmachtbedrijf van Karel van der Kemp (ex-London Lancashire) uit Etten Leur, beperkt zich niet langer tot de actiematige verkoop van autoverzekeringen via het dealerkanaal van Mitsubishi. Sinds deze maand wordt de consument rechtstreeks en onder eigen naam via krantenadvertenties aangespoord om een autoverzekering af te nemen.
Met de leus ‘Minder premie betalen. Meer accessoires halen’ tracht Orion Direct, met als belangrijkste volmacht die van de Ierse verzekeraar ICI, de aandacht te trekken.
“Onze scherpe premies behoren tot de laagste van Nederland, terwijl dekking en service zelfs beter zijn”, zo beweert Orion Direct. Of de premies inderdaad zo scherp zijn als het volmachtbedrijf stelt, blijft helaas onduidelijk. Ondanks diverse pogingen lukt het ons niet door te dringen tot de in de advertentie genoemde telefooncentrale, voor het opvragen van een premievoorbeeld (elke keer wordt na vijf minuten wachten de verbinding automatisch verbroken). Dan maar het algemene nummer van Orion Direct gebeld. Daar krijgen we echter geen nadere informatie over de actie ‘omdat directeur Karel van der Kemp momenteel in het buitenland verblijft’.

Reageer op dit artikel