nieuws

Oranje huwelijkskoorts bij FBTO

Archief

FBTO heeft vorige week in krantenadvertenties ingehaakt op het aanstaande huwelijk van Willem-Alexander en Máxima.

Wie trouwt in dezelfde maand als de kroonprins en de Argentijnse krijgt een gratis (huwelijks)reisverzekering. Tot koninginnedag kunnen trouwlustigen hun trouwdatum doorbellen. “Er gelden geen speciale voorwaar-den voor de bestemming of reisduur”, aldus een woordvoerder.”We hebben deze actie heel snel opgezet. Het is nu een kwestie van de telefoontjes opvangen en de trouwdatum en adresgegevens noteren. Hoe men straks de trouwdatum moet ‘bewijzen’, zien we nog wel.” In totaal kreeg FBTO in de eerste week circa veertig telefoontjes.
Met paginagrote advertenties in de dagbladen haakte FBTO snel in op het aangekondigde huwelijk.

Reageer op dit artikel