nieuws

Optima gaat Assurantie B doceren

Archief

De in Hardinxveld-Giessendam gevestigde franchise-organisatie Optima start een training Assurantie B.

De cursus is opgedeeld in twee modulen: Particulier en MKB. Beide modules beslaan tien lessen. Particulier start op 7 maart; MKB op vrijdag 9 maart. Het lesmateriaal is afkomstig van Nibe-SVV en het examen wordt afgenomen door de Stichting Examens Assurantiebedrijf (SEA).
“In eerste instantie is de opleiding bedoeld voor interne medewerkers en aangesloten kantoren, maar indien nodig kunnen externen aansluiten”, zegt marketingmanager Rick Blom. Optima heeft niet de intentie om te concurreren met Nibe-SVV. “Wij horen van onze docenten dat de B-cursus óf vol zit óf dat er te weinig kandidaten zijn. Wel, die kunnen dan eventueel bij ons terecht.”
De kosten voor het volgen van één module bedragen f 1.200. Dit is exclusief lesmateriaal en examenkosten. Worden beide modules gevolgd, dan zijn de kosten f 2.200. @PLI = Voor meer informatie: Elles Klerkx, telefoon 0184-67.47.14.

Reageer op dit artikel