nieuws

Oprichter uit directie expertisebedrijf Vanderwal & Joosten

Archief

Bij expertisebureau Vanderwal & Joosten heeft medeoprichter Koos van der Wal zich teruggetrokken uit de directie. Hij blijft wel als aandeelhouder en expert betrokken bij het bedrijf.

Vanderwal & Joosten is begin 1999 ontstaan uit een fusie tussen Vanderwal & Partners (Nieuwegein) en Joosten & Partners Expertise (Amstelveen). Het bedrijf telt in ons land zestien experts en is vooral actief in AVB- en CAR-/technische verzekeringen.
Na het terugtrekken van Van der Wal bestaat de directie uit voorzitter Gerrit Taal, Jurjen Witte (P&O) en Paul Joosten (internationale zaken). Voor opdrachten buiten ons land wordt vanaf 1 januari samengewerkt met McLarens Young International, die in ons land van de diensten van Vanderwal & Joosten gebruik zal maken.
Belangrijke opdrachtgevers van Vanderwal & Joosten zijn onder meer Allianz, Avéro Achmea, Delta Lloyd, Fortis, HDI en Zurich. Het bedrijf boekte vorig jaar een omzet van _ 2,6 (2,3) mln.
en Jurjen Witte.

Reageer op dit artikel