nieuws

Opnieuw veel belangstelling voor opleiding letselschadebehandelaar

Archief

De dagopleiding ‘Letselschadebehandelaar’ van het aan de Rijksuniversiteit Groningen verbonden instituut Mount Everest ontmoet opnieuw veel belangstelling. Er zijn inmiddels meer dan 150 informatiepakketten aangevraagd voor de opleiding die eind maart van start gaat voor maximaal twintig deelnemers.

Genoemde dagopleiding, die vorig jaar voor het eerst is gehouden, is gericht op afgestudeerde HBO-ers en academici die nog werkzoekend zijn.
Aan de opzet van de studie is meegewerkt door Aegon, Centraal Beheer, Delta Lloyd, FBTO en Univé. “De maatschappijen hebben meegewerkt aan het inhoudelijk vormgeven van de cursus, leverden een deel van de docenten en boden ook praktijkplaatsen aan”, meldt het instituut.
Certificaten
Afgelopen vrijdag heeft Mount Everest met het uitreiken van certificaten afscheid genomen van de eerste lichting van deze opleiding.
Van de negentien deelnemers hebben er inmiddels zestien een baan in de bedrijfstak verworven en wel bij Centraal Beheer, Delta Lloyd, LAR, Hooge Huys, FBTO, Avéro, Pals Groep, Univé en Aegon. Voor meer informatie over de opleiding: mevrouw drs. M.S. Schmied, tel. 050-313.35.44.

Reageer op dit artikel