nieuws

Opnieuw overname door Optima

Archief

Eigenaren Marcel Verell en Henk van der Ham hebben franchiseketen De Hypotheekwinkel verkocht aan intermediairbedrijf Optima.

Het is de vierde overname van Optima dit jaar. Eerder breidde het bedrijf van Klaas Dekker al uit met de franchiseformules Sorgeloos, Attentiv en Hypohuis. In totaal telt het bedrijf nu 110 vestigingen onder de diverse labels. Net als bij de vorige overnames zal ook De Hypotheekwinkel als formule zelfstandig blijven bestaan.
De Hypotheekwinkel is met negen kantoren uitsluitend gericht op Noord-Holland. Verell en van der Ham gaan zich met hun bedrijf De Financiële Wereld nu vooral richten op het fenomeen ‘de Polispas’ op de website www.deverzekeringswinkel.nl . Daarmee kunnen klanten online hun verzekeringsportefeuille beheren.

Reageer op dit artikel