nieuws

Opnieuw opleiding Arbeidsdeskundige

Archief

Opleidingsinstituut Nibe-SVV start in maart weer met de opleiding Arbeidsdeskundige.

De opleiding is bestemd voor beginnende arbeidsdeskundigen die hun kennis van het werk willen verbeteren en voor certificering in aanmerking willen komen en/of voor schadebehadelaars op het gebied van inkomens- en letselschade die in de toekomst als (gecertificeerd) arbeidsdeskundige aan het werk willen.
De opleiding neemt 22 dagen in beslag en er wordt gewerkt via de casestudy-methode, waarbij de deelnemers veel met elkaar samenwerken. Verder moeten de cursisten een stage van vijf dagen lopen om de verworven kennis en vaardigheden in de praktijk te brengen.
Als de opleiding met voldoende resultaat wordt afgesloten, ontvangen de deelnemers het certificaat Arbeidsdeskundige. De opleiding voldoet aan de criteria van het certificeringstraject dat is opgesteld door de Nederlandse Vereniging van Arbeidsdeskundigen (NvvA) en de Stichting Registratie Arbeidsdeskundigen (SRA), in samenwerking met de Stichting voor Certificatie van Vakbekwaamheid SKO.
De kosten voor de opleiding bedragen f 18.500. Voor informatie kan contact opgenomen worden met Nibe-SVV, telefoon 020-520.86.36 of 020-520.86.37.

Reageer op dit artikel