nieuws

Opleiding marketing en financiële dienstverlening

Archief

Opleiding marketing en financiële dienstverlening

De Academie voor Management van de Rijksuniversiteit Groningen start op 16 april met de vijfde leergang van de postdoctorale opleiding Marketing & Financiële dienstverlening.
De opleiding (hbo-niveau) is bedoeld voor marketing-, product-, en projectmanagers. De studie bestaat uit zeven modules van vijf aaneengesloten dagdelen, verspreid over veertien cursusdagen. De colleges worden gehouden in landgoed Groot Warnsborn in Arnhem.
De kosten voor de managementopleiding bedragen f 13.950 (excl. f 750 examengeld). Meer informatie bij Liesbeth Roolvink, tel. 050-3131.35.44.
Lezingen bij VU over Pensioenrecht
De Vrije Universiteit (VU), post-academisch onderwijs Rechtsgeleerdheid, organiseert dit jaar een aantal lezingen in de cyclus Actualiteiten Pensioenrecht.
Op woensdag 15 april staan de uitvoerders van pensioenregelingen centraal. Spreker is onder meer mr. Pieter de Lange, directeur fiscaal-juridisch adviesbureau van Centraal Beheer.
Met onder andere prof.dr. Eric Lutjens wordt op woensdag 7 oktober gesproken over het toezicht op de pensioenwereld. Op woensdag 25 november staat de beschikbare premieregeling centraal.
Alle lezingen duren van 14.00 tot 16.45 uur en worden gehouden in de Agorazaal 1 in het hoofdgebouw van de VU, De Boelelaan 1105 in Amsterdam-Buitenveldert. De kosten bedragen f 295 per lezing, of f 995 voor de gehele cyclus. Meer informatie bij de VU, tel. 020-444.62.55, fax 020-444.62.10 of e-mail: pao@rechten.vu.nl.
Rechtsgeleerdheid
In het kader van het post-academische onderwijs Rechtsgeleerdheid van de Vrije Universiteit worden dit voorjaar zeven cursussen gehouden.
Voor financieel adviseurs zijn de meest in het oog springende cursusonderwerpen: fiscale en juridische aspecten van beleggingsinstellingen; inbreng van een onderneming in een BV; actualiteiten vermogensrecht; en civiel- en fiscaalrechtelijke aspecten van geregistreerd partnerschap.
De andere drie cursusonderwerpen zijn: bedrijfsovername; structureren en ontsluiten van juridische kantoorknowhow; en elementair balanslezen.
De cursussen worden, tussen 19 maart en 18 juni, gehouden in het hoofdgebouw van de VU in Amsterdam. Meer informatie bij de VU, tel. 020-444.62.55, fax 020-444.62.10, e-mail pao@rechten.vu.nl.
Pensioencursus Consultass
De pensioencursus van Consultass omvat acht cursusblokken die op drie opeenvolgende dagen worden gegeven.
De eerste versie van deze beroepsopleiding wordt gegeven van woensdag 25 t/m vrijdag 27 maart; de tweede van 13 t/t 15 mei.
De cursus kost f 2.500, inclusief syllabus, het Pensioenantwoordenboek van uitgeverij Samsom en een jaarabonnement op het tijdschrift PensioenBulletin. De opleiding wordt gehouden in hotel ’t Speulderbos in Garderen. Meer informatie op tel. 038-455.04.00.

Reageer op dit artikel