nieuws

Opleider start met vaardigheidslessen

Archief

Opleidingsinstituut Dukers & Baelemans (Tilburg) gaat naast ‘kennisopleidingen’ ook vaardigheidstrainingen aanbieden voor financiële adviseurs.

Het aanbod van Dukers & Baelemans omvat de volgende trainingen: ‘Basis adviesvaardigheden adviseur’; ‘salesclinic voor hypotheekadviseur of financieel adviseur’, ‘Empatisch verkopen’, ‘Van klantprofiel tot kansprofiel’ en ‘Klantgerichte klachtenbehandeling’. De trainingen worden geïntegreerd in de bestaande leergangen, maar kunnen ook los gevolgd worden.
“De vaardigheidstrainingen zijn specifiek voor financiële professionals en dus niet voor bijvoorbeeld autoverkopers”, zegt directeur Ron Dukers. “Het hebben van kennis en het geven van advies is één ding, maar de klant op overtuigende wijze de beste service verlenen, is nog iets anders. Kennis is macht, vaardigheid is kracht”, aldus Dukers. De losse trainingen beslaan twee tot zes dagdelen.
Dukers en Baelemans sleepte onlangs een Cedeo-erkenning in de wacht. Cedeo is een organisatie die onder meer opleidingsinstituten onderzoekt op klanttevredenheid en kwaliteit. Van de circa 8.500 opleiders in ons land hebben er driehonderd een Cedeo-erkenning.

Reageer op dit artikel