nieuws

Opfriscursus van D&O per e-mail

Archief

Bureau D&O is gestart met een e-mailservice voor de medewerkers bij financiële dienstverleners die contacten met klanten onderhouden.

Deze zogeheten educatieflits verschijnt een keer per week en behandelt steeds een onderdeel uit de verzekeringstechniek. Het niveau van de educatieflits is vergelijkbaar met dat van de module schadeverzekeringen, aldus D&O.
De cursist kan daarna digitale meerkeuzevragen beantwoorden en ontvangt vervolgens de juiste antwoorden. De werkgevers worden eenmaal per kwartaal geïnformeerd over de resultaten van hun werknemers. Volgens directeur Jurjen Oosterbaan Martinius is de cursus een goed alternatief voor medewerkers die weinig tijd hebben om een uur ongestoord te lezen.
De educatieflits wordt aangeboden aan 7.000 financiële dienstverleners. Zij krijgen viermaal de gelegenheid om gratis kennis te maken met dit product.

Reageer op dit artikel