nieuws

Opdrachten Ballast Nedam alleen nog naar BouwRisk en Hanselman

Archief

BouwRisk Inventarisatie & Management en Hanselman Taxaties zijn als beste uit de bus gekomen bij een tender, die door bouwbedrijf Ballast Nedam is uitgeschreven.

Met beide bedrijven heeft Ballast Nedam een raam- en mantelovereenkomst gesloten. Als gezien de aard en ligging van een bouwproject een bouwkundige vooropname, risico-inventarisatie, trillings- en/of hoogtemeting wenselijk is of dat deze door een opdrachtgever is voorgeschreven, dan wordt één van beide bedrijven ingeschakeld. “Hoewel het nooit precies zeker is om hoeveel opdrachten het op jaarbasis zal gaan, zijn wij hierdoor verzekerd van extra omzet”, aldus Theo Burgler, directeur bij Hanselman Taxaties.
BouwRisk is een dochteronderneming van Van der Bos & Boon Expertise en Hanselman Taxaties is een bedrijfsonderdeel van de Hanselman Groep.
en Theo Burgler (belden Hanselman Groep) en Steven Kramnendonk (Ballast Nedam).

Reageer op dit artikel