nieuws

Oostdam (NBVA) en Van den Eijkel (DIN) in nieuwe organisatie

Archief

Joep van den Eijkel, commissaris en adviseur van Dutch Insurance Group, en Paul Oostdam, hoofd Communicatie van de NBVA, starten per 1 september een nieuwe adviesorganisatie.

Vanaf de oprichting in 1993 heeft grondlegger Van den Eijkel onafgebroken voor Dutch Insurance Group gewerkt. Begin vorig jaar droeg hij de leiding over aan zijn opvolger, algemeen directeur Robin Baks.  Samen met Paul Oostdam, die zes jaar bij de NBVA in dienst is geweest, gaat hij leiding geven aan een adviesorganisatie voor financiële bedrijven op het gebied van strategie, communicatie en marketing. Over de naam, doelstellingen en concrete activiteiten van de nieuwe organisatie willen de initiatiefnemers nog geen mededelingen doen.
 

Reageer op dit artikel