nieuws

OOM verfijnt link Young Global Traveler

Archief

OOM Verzekeringen heeft de informatie over de Young Global Traveler-verzekering gesplitst.

De verzekering voor studenten en au-pairs tot en met 29 jaar kent nu een duidelijker onderscheid in >voor in het buitenland= en >voor in Nederland=. Als gevolg van de splitsing is er voor tussenpersonen een link bijgekomen, waarmee de verzekering >voor in Nederland= kan worden aangevraagd. Tussenpersonen kunnen de nieuwe link via de site www.oomverzekeringen.nl op hun eigen site plaatsen.
Met de link kunnen bezoekers van de site van de tussenpersoon rechtstreeks een verzekering bij OOM aanvragen en wordt de post in de portefeuille van het assurantiekantoor geboekt. OOM kent ook dergelijke links voor de Global Traveler- en de Global Visitor-verzekering.

Reageer op dit artikel