nieuws

Ook Zwolsche Algemeene neemt Stater in de arm

Archief

In navolging van andere geldverstrekkers heeft ook Zwolsche Algemeene een deel van de hypotheek-administratie uitbesteed aan Bouwfonds-dochter Stater.

Het gaat daarbij om portefeuilles van Nieuwegein Hypotheken (ABP) en Westfalische Hypothekenbank met een volume van in totaal f 0,5 mld. Ten behoeve van deze hypotheekportefeuilles maakt de verzekeraar voortaan gebruik van het Stater Hypotheek Systeem (offreren, verwerken, incasseren en rapporteren).
Stater voert inmiddels de administratie voor ruim 300.000 hypotheken van ruim twintig geldgevers. Het bedrijf zegt een marktaandeel van 30% van de nieuwe hypotheekproductie in ons land te hebben. De bij Stater ondergebrachte hypotheekportfeuilles van geldverstrekkers hebben een volume van ruim f 44 mld.

Reageer op dit artikel