nieuws

Ook Zurich en SNS Reaal participeren in Behaenk

Archief

Behalve Stad Rotterdam hebben ook Zurich en SNS Reaal een minderheidsbelang in de Delftse Behaenk Adviesgroep. Dit blijkt uit de samenstelling van de raad van commissarissen van de begin dit jaar opgerichte Behaenk Beheer BV.

Ook is duidelijk geworden dat het nieuwe topmanagement van Behaenk nagenoeg geheel gerecruteerd is uit de gelederen van Stad Rotterdam. Naast algemeen directeur Peter van Haagen (zie AM 3, pag. 2), voormalig adjunct-directeur bij Stad Rotterdam, is Martin Barkel (38) de tweede statutair directeur van Behaenk. Barkel was accountmanager hypotheken bij Stad Rotterdam. Als procuratiehouder is eind januari Leo Bechtold, ook afkomstig van Stad Rotterdam, in dienst getreden.
Als commissarissen van Behaenk Beheer BV treden op: Jack Julicher (Stad Rotterdam), Bram de Wolf (Zurich) en Guido Witpen (SNS Reaal/Hooge Huys).

Reageer op dit artikel