nieuws

Ook Postbank in zee met Formaat

Archief

De Postbank werkt sinds kort samen met Formaat notarissen, een groep van ruim tachtig aangesloten notarissen.

Hypotheekklanten van de Postbank krijgen korting op het tarief van de notaris, een gratis 20% hogere inschrijving op een hypotheek vanaf f 125.000 (hieronder 25%), een gratis adviesgesprek en extra service bij het passeren van de hypotheek. Onder meer krijgt men een kopersvideo en een gratis overlijdensrisicobescherming voor de periode tussen tekenen en passeren van de akte. De Postbank zegt met de samenwerking haar hypotheekklanten meer van dienst te willen zijn.
Eerder dit jaar ging zusterorganisatie RVS in zee met Formaat. Die samenwerking is echter wat breder en omvat ook een gratis testamentscan en korting op het opstellen van een testament. Ook Bouwfonds en Royal Leven werken samen met dit samenwerkingsverband van notarissen.

Reageer op dit artikel