nieuws

Ook Poorts wisselt van hypotheekketen

Archief

Henri Poorts, titulair directeur van De Hypothekers Associatie, stapt over naar De Hypotheekshop. Eind vorig jaar ging Niek Nusmeijer, die samen met Wil Spaanderman de directie over De Hypotheekshop voert, hem al voor.

Poorts gaat zich als hoofd productmanagement met name bezighouden met productanalyse, -ontwikkeling, opleidingen en communicatie met de hypotheekshops.
Niek Nusmeijer, die zeven jaar met Poorts samenwerkte bij De Hypothekers Associatie, ontkent de hand in zijn vertrek gehad te hebben. “Hij kwam zelf naar ons toe. Ik heb hem niet benaderd!”
Begin deze maand splitste De Hypotheekshop zich af van de makelaarsorganisatie NVM en startte als franchiseketen met bijna 180 kantoren. In totaal werken bij de centrale organisatie in Huizen nu 22 mensen. “Dat is voorlopig genoeg”, aldus Nusmeijer.
De Hypothekers Associatie is overigens volop bezig met het zoeken van een opvolger voor Niek Nusmeijer, aldus interim-directeur Gellert Madlener van BCG Interimmanagement. Ook voor Poorts wordt een opvolger gezocht.

Reageer op dit artikel