nieuws

Ook IAK nu van HerstelVerzekerd

Archief

Volmachtbedrijf IAK en HerstelVerzekerd zijn een samenwerkingsverband aangegaan.

Deze maand worden particuliere klanten over de samenwerking en de werkwijze van HerstelVerzekerd geïnformeerd met nieuwsbrieven en vinden ze informatie over de nieuwe vorm van schadeafhandeling op de website van IAK.
Als gevolmachtigde regelt het bedrijf van oudsher zelf de schadeafhandeling met klanten. Een efficiënte schadeafwikkeling door een gecoördineerde samenwerking met herstelbedrijven was een lang gekoesterde wens van directeur Frank Kraakman. “Bij een goede schadeafhandeling gaat het immers om veel meer dan alleen een schadeloosstelling. Het is belachelijk als je klanten alles zelf laat uitzoeken. Dat kan niet meer in deze tijd. Je hebt iemand nodig die precies vertelt wat er allemaal moet gebeuren, eerst de ergste pijn wegneemt en daarna de rest van het herstel regelt.”

Reageer op dit artikel