nieuws

Ook Duitse Verzekeringskamer waarschuwt voor EU Insurance

Archief

De Duitse toezichthouder op het verzekeringswezen heeft een algemene waarschuwing doen uitgaan over de activiteiten van EU Insurance, een pseudo-verzekeraar die ook in België en ons land enige weken actief is.

EU Insurance, naar eigen opgave gevestigd in Londen, stuurt bedrijven in de Bondsrepubliek ongevraagd premienota’s van DM 732 (f 814) voor een risicopolis van drie jaar tegen schade door het uiteenvallen van de Europese Unie. Welke schade daaronder moet worden verstaan, is ook de Duitse Verzekeringskamer niet duidelijk.
De toezichthouder is wel duidelijk geworden, dat het bedrijf niet in Groot-Brittannië, Duitsland, België of Nederland is geregistreerd, dan wel als verzekeraar toegelaten.

Reageer op dit artikel