nieuws

Ook bestelwagen in Auto op Maat Aegon

Archief

Aegon heeft zijn Auto op Maat-polis vereenvoudigd en uitgebreid met een dekking voor bestelauto’s.

Voortaan gelden voor alle particuliere en (klein) zakelijke voertuigen dezelfde, vereenvoudigde, polisvoorwaarden. Nieuw is bovendien dat ook bestelauto’s met Auto op Maat verzekerd kunnen worden. Hiervoor geldt voor auto’s tot _ 70.000 een standaard nieuwwaarderegeling, uit te breiden tot 24 of 36 maanden. Voor auto’s vanaf _ 70.000 kan er een nieuwwaarderegeling voor één, twee of drie jaar worden afgesloten. Ook is er voor bestelauto’s de mogelijkheid een bonusbeschermer en een transportverzekering voor zelf vervoerde zaken bij te sluiten. Het eigen risico is verlaagd tot _ 150. De maximale bm-korting voor bestelauto’s is vastgesteld op 80%.
Als gevolg van het operationeel worden van Roydata, is er bij overstappen naar Aegon geen papieren royementsverklaring meer nodig.

Reageer op dit artikel