nieuws

Ook Aegon-hypotheken in Hypobox

Archief

De hypotheken van Aegon zijn voortaan ook af te sluiten via het hypotheekpakket Hypobox van Intersoftware.

Met Hypobox erbij zijn de Aegon-hypotheken nu opgenomen in de belangrijkste pakketten die tussenpersonen gebruiken bij hun advisering, meldt Aegon. Naast de hypotheken van Aegon zijn ook de producten Aegon OverlijdensRisicoverzekering en Aegon Levensloop Wonen opgenomen in de Aegon-module van Hypobox.
“Hypobox wordt steeds vaker gebruikt door tussenpersonen en wint marktaandeel in de hypotheekwereld”, zegt Raymond van Es, marketingdirecteur Aegon Nederland. Groot voordeel voor tussenpersonen is dat Hypobox de invoer van een offerte direct controleert op juistheid. Hierdoor ontstaan minder fouten in het offertetraject en is de offerte ook eerder bij de klant.
Om de opname in Hypobox te promoten, biedt Aegon tussenpersonen aan om drie maanden gratis gebruik te maken van de Aegon-module in Hypobox.

Reageer op dit artikel