nieuws

ONVZ-prijs in teken sportgeneeskunde

Archief

De ONVZ Preventie Jaarprijs staat dit jaar in het teken van de sportgeneeskunde. De prijs wordt voor de derde keer uitgereikt.

De prijs van ziektekostenverzekeraar ONVZ – een bedrag van f 20.000 – heeft jaarlijks een ander thema., Dit jaar komt een onderzoek op het gebied van sportgeneeskunde in aanmerking dat in de jaren 1998/2000 is gepubliceerd in een wetenschappelijk tijdschrift of onderdeel is van een vorig jaar gepubliceerd promotie-onderzoek. Het onderzoek moet hebben geleid tot verbetering. De jury wordt gevormd door drie professoren: A.J. Dunning, N.A.M. Urbanus, en mevrouw L.G. Gunning-Schepers.
Bijdragen dienen voor 1 juni te worden ingediend bij: ONVZ, medisch adviseur drs N.I.H.K. Schaefer, Postbus 392, 3990 GD Houten. Voor meer informatie: tel. 030-639.62.33. Opmerkingen:

Reageer op dit artikel