nieuws

ONVZ introduceert verzuimpolis

Archief

Zorgverzekeraar ONVZ introduceert een ziekteverzuimverzekering waarbij Aegon risicodrager is. De verzekering maakt deel uit van ONVZ ZorgVerzuim Totaal dat werkgevers ondersteunt op het gebied van preventie, zorg, verzuim, re-integratie en inkomen.

De verzuimverzekering beschermt de werkgever tegen de kosten van twee jaar loondoorbetaling en wordt in twee varianten aangeboden: een conventionele variant met daarbinnen een bonus-malussysteem en een stop-loss variant waarbij het risico van de werkgever wordt beperkt.
Het ONVZ ZorgVerzuim Totaal bestaat uit drie onderdelen. Het Vrije Keuze Zorgplan, dit is een collectieve zorgverzekering voor werknemers en hun gezinsleden. De PreventieVerzuim Module die werkgevers helpt om verzuim in de organisatie te voorkomen en de gevolgen van verzuim te beperken. Verzuim en Inkomen, met daarin een ziekteverzuimverzekering die zorg draagt voor de financiële consequenties van verzuim en arbeidsongeschiktheid en tevens begeleiding voor snelle re-integratie biedt.
“ONVZ verzekert al meer dan zeventig jaar lang ziektekosten”, zegt ONVZ-directeur Erno Kleijnenberg. “Maar onze zorg gaat verder. We blijven nieuwe producten voor werkgevers ontwikkelen om ziekteverzuim aan te pakken. Met een totaalpakket op het gebied van zorg en verzuim is een apart contract met een arbodienst overbodig.”

Reageer op dit artikel