nieuws

ONVZ ingenomen met ‘tussentijd’

Archief

De ONVZ stelt een “uitstekende tussentijd” te hebben gemaakt op weg naar haar einddoel: in alle aspecten de beste ziektekostenverzekeraar te zijn. Dit heeft de maatschappij het met haar samenwerkende intermediair in een mailing laten weten. Van het betrokken intermediair kreeg de ONVZ als rapportcijfer gemiddeld een 7,5. De gezamenlijke concurrentie kreeg een 6,9 als waardering. De door tussenpersonen gewenste snelheid van handelen komt vooral tot uiting bij de acceptatie en schadebehandeling. “Velen van u vinden acceptatie binnen drie dagen een uitstekende prestatie. ONVZ doet het binnen twee dagen. En ook bij schade-uitkering overtreffen wij uw wensen door dit binnen twee dagen te regelen.”

Nog niet de beste
Toch is de ONVZ nog niet waar zij wezen wil. “Hoe tevreden u ook over ons bent, er blijven altijd zaken die voor verbetering vatbaar zijn. Daarom vindt u ons goed, maar nog niet de beste.” Zo zou ONVZ de flexibiliteit van de schadebehandeling nog kunnen verbeteren. Voorts waren er nog wensen ten aanzien van hulp bij incassering. Mede daarom is per 1 januari een nieuwe incassoregeling geïntroduceerd.

Reageer op dit artikel