nieuws

ONVZ gaat modulaire polissen lanceren

Archief

ONVZ vervangt begin december de Benfit- en de Optifitpolissen door producten met een uitgebreidere dekking en een modulaire opbouw.

Het Benfit – en het Optifitproduct gaan elk zeven modules omvatten. Ten opzichte van de huidige dekkingen, zal de dekking worden uitgebreid. Uniek is, dat de modulekeuze op verzekerdenniveau kan worden gemaakt. Binnen een gezin kan dus ieder de polisopbouw kiezen die hem of haar past. “Een verzekerde hoeft dan dus niet te betalen voor een dekkingselement waar hij geen gebruik van maakt. Op deze manier kunnen verzekerden een scherpere premie krijgen”, zegt directeur Frans van Rijn.
De Topfit, het meest uitgebreide product van ONVZ, wordt niet gewijzigd. Het is vrijwel zeker dat de nieuwe polissen (weer) Benfit en Optifit gaan heten. “Eind september of begin oktober nemen we hierover een besluit”, zegt Van Rijn. De alternatieven wil hij (nog) niet prijsgeven. De huidige polissen zullen tot medio volgend jaar nog kunnen worden gesloten.

Reageer op dit artikel