nieuws

ONVZ: ‘Eerste overdrachtsfase NN achter de rug’

Archief

De eerste delen van de ziektekostenportefeuille van Nationale-Nederlanden zijn overgedragen aan ONVZ.  Het ging hierbij om vier collectiviteiten met samen 90.000 verzekerden. De betreffende polissen worden nu onder het label Nationale-Nederlanden Zorgverzekering bij ONVZ in Houten behandeld.

ONVZ heeft de laatste twee maanden 180.000 verzekerden aan haar bestand toegevoegd. Behalve om NN-verzekerden ging het om de Allianz-portefeuille die 90.000 verzekerden omvat. De overdrachten vergen bij ONVZ grote aanpassingen omdat deze verzekeraar zelf slechts 145.000 verzekerden telde. De overdracht van de overige NN-polissen, waardoor ONVZ uiteindelijk uitkomt op 435.000 verzekerden, zou in juni 2005 en november 2005 plaatsvinden. Er wordt nu bekeken of dat in één keer op 1 juni a.s. kan.

Reageer op dit artikel