nieuws

ONVZ: één zorgpolis voor alle labels

Archief

ONVZ komt in de basisverzekering met één product met uniforme premie voor haar eigen label en dat van Aegon, Allianz en NN. Het wordt een restitutiepolis met drie aanvullende pakketten. Werkgevers kunnen dit uitbouwen met een preventie- en verzuimmodule. Verzekerden kunnen kiezen voor een zorgmodule, op grond waarvan zij advies krijgen bij keuzes met betrekking tot bijvoorbeeld operaties en thuiszorg. Er wordt gewerkt aan een digitale aanmeldings- en acceptatieservice op het extranet. Met NN ontwikkelt ONVZ een Total Care-pakket (aov, verzuim, reïntegratie en arbodienstverlening).

Het aantal particulier verzekerden bij ONVZ (inclusief de portefeuilles van NN en Allianz, doch exclusief gevolmachtigden) was begin dit jaar 324.095.     

Reageer op dit artikel