nieuws

Online vergelijken van universal-lifepolissen

Archief

ADP Business Services en MoneyView hebben een internetvariant van AeQuote ontwikkeld.

Tussenpersonen kunnen daarmee premies en eindkapitalen van universal-lifeverzekeringen vergelijken.
De tussenpersoon voert één keer de gegevens van de klant en zijn verzekeringswensen in. Daarna berekent AeQuote de premies of kapitalen van de door het intermediair gekozen producten. De uitkomsten worden in een rapport gepresenteerd.
Tussenpersonen die zich nu aanmelden voor het programma betalen tot 1 april geen abonnementskosten. Daarna kost een basisabonnement _ 18,75 per maand en een berekening _ 5. Een extra abonnement kost _ 69,50 per maand. Dan kost een berekening _ 2. Bij het extra abonnement zijn de eerste zestien berekeningen per maand gratis. ABij meer dan tien berekeningen per maand wordt dit abonnement voordeliger. De tijdsbesparing weegt echt op tegen de kosten@, aldus ADP.
Meer informatie is te vinden op de website www.adpbusiness.nl/services/aequote.

Reageer op dit artikel