nieuws

Online marketing

Archief

K15 = Nijeveen

Onderling Paardenfonds Nijeveen en Omstreken in Meppel is vrijgesteld van wettelijk toezicht. De Pensioen- en Verzekeringskamer heeft daartoe een verklaring van geen bezwaar afgegeven. K15 = Verzekering en bemiddeling
In de serie preadviezen Vereniging voor Verzekeringswetenschappen is het boek ‘Verzekering en bemiddeling’ verschenen. Inleidingen over dit onderwerp zijn onder meer verzorgd door prof. Gerard Kamphuisen, Alexander van Voorst Vader, mr. N. van Beelen, mr. R.M. Vriesendorp-van Seumeren en mr. I. Heuninckx. Het boek kost e 20 (ISBN 90 1301 635 9).
Online marketing
Het bank- en verzekeringswezen gaat dit jaar meer aan online marketing uitgeven dan vorig jaar. Uit een benchmarkstudie van FX.nl komt naar voren dat eenderde van de ondervraagde meer dan e 250.000 besteedt aan internetmarketing. Verder blijkt dat internet inmiddels structureel wordt ingezet voor marketing, communicatie en verkoop. Er werden 150 banken en verzekeraars benaderd.
Minder fysiotherapie
Doordat fysiotherapie voor volwassenen begin dit jaar uit het ziekenfondspakket is gelicht en dus nog slechts aanvullend gedekt is, is het bezoek aan de fysiotherapeut in de eerste twee maanden van dit jaar drastisch gedaald. Of de daling doorzet, is nog de vraag. Het is de bedoeling dat in de nieuwe basisverzekering fysiotherapie ook onder de aanvullende pakketten zal vallen.
Korting
Facilitairbedrijf Finsys, zusterbedrijf van de Gulden Adviseursgroep, biedt deelnemers tot 1 juli e 300 korting op een clusterlicentie van de hypotheekapplicatie FinsysHyp. Daarnaast krijgen ze e 210 korting op het onderhoud. FinsysHyp is de gelabelde versie van AfinHyp van softwarebedrijf Infa.

Reageer op dit artikel