nieuws

Online beleggen via site van SNS

Archief

In augustus wordt het mogelijk om via de SNS-site (www.sns.nl) online beleggingsorders te plaatsen. Tevens kunnen online portefeuilles worden gewaardeerd.

De introductie stond oorspronkelijk gepland in de maand juli. Reden voor de vertraging is dat SNS nog aan het testen is en pas echt online wil gaan als alles waterdicht blijkt te werken.
Eerder berichtte AM dat Reaal, SNS en Proteq via hun sites de mogelijkheid zouden gaan bieden om polissen direct te sluiten. Van direct sluiten is echter geen sprake. Via de site van Reaal kan op dit moment een rechtsabonnement ‘gesloten’ worden. Dit houdt in dat de aanvraag via Internet verstuurd wordt, de klant de polis en een bevestigingsformulier thuisgestuurd krijgt, waarna hij het bevestigingsformulier ondertekend moet retourneren.
Dezelfde werkwijze zal per 1 september gehanteerd worden voor de kapitaalverzekeringen van Reaal: Euro Groeiplan, de Zonnerekening, de SpaarbewustPolis en de WereldpartnerPolis.
Proteq, de direct-writer, heeft op dit moment nog geen eigen Internet-site. Volgens Reaal-communicatiemanager Alexandra Middendorp is Proteq druk bezig met een eigen site. “Deze moet in het najaar online komen en ‘dier en zorg’ wordt dan de online te sluiten polis.”
SNS zal op korte termijn geen online te sluiten polissen aanbieden. De aandacht is op dit moment volledig gevestigd op het online beleggen.

Reageer op dit artikel