nieuws

Onderscheiding uitgeloofd voor riskmanagers

Archief

Het Genootschap voor Risicomanagement heeft een Risk Management Award ingesteld – een tastbaar object plus een oorkonde – die eind december 1995 voor het eerst wordt uitgereikt.

De organisatie van riskmanagers wil daarmee wezenlijke prestaties en ontwikkelingen in deze relatief jonge managementdiscipline in de schijnwerpers plaatsen.
Voor de onderscheiding kunnen personen en organisaties in aanmerking komen die een wezenlijke prestatie hebben geleverd in het kader van risico-management. De belangrijkste beoordelingscriteria zijn: professionaliteit, originaliteit en toepasbaarheid.
Kandidaatstellingen dienen gemotiveerd te worden door middel van een kernachtige beschrijving van maximaal één A4-pagina en kunnen worden ingediend (tot uiterlijk 15 september a.s.) bij het secretariaat, Leidsestraatweg 77, 2594 BB Den Haag, tel. 070-381.41.51, fax 070-347.69.29.

Reageer op dit artikel