nieuws

Ondernemerspakket van Delta Lloyd voor het mkb

Archief

Ook Delta Lloyd heeft nu een combinatieverzekering voor het midden- en kleinbedrijf geïntroduceerd. ‘Het Ondernemerspakket’ telt dertien soorten verzekeringen, onderverdeeld in drie categorieën: aansprakelijkheid, bedrijfsmiddelen, zorg- en inkomensverzekeringen.

De categorie aansprakelijkheid omvat bedrijfs- , beroeps- en vervoerdersaansprakelijkheid alsmede rechtsbijstand. Bij ‘bedrijfsmiddelen’ gaat het om brand- en bedrijfsschade (opstal, goederen, inventaris), computer, milieuschade, fraude en geld, werkmaterieel, transport. In de categorie ‘zorg en inkomen’ kan men verzekeringen sluiten met betrekking tot arbeidsongeschiktheid voor zelfstandige ondernemers, ziekteverzuim, en collectieve ongevallen.
Aanvullende diensten zijn: gratis taxatie/waardebepaling (van het pand en van de inventaris inclusief de voorraad) bij een contract van vijf jaar; korting op brandblusapparatuur; een aantrekkelijk tarief voor bouwtechnische keuring met meerjarenonderhoudsplan. Het Ondernemerspakket kent geen opslagen voor termijnbetaling noch polis-, incasso- of mutatiekosten. Aan de tussenpersoon wordt geen opslag voor maatschappij-incasso berekend.
Bedrijfsauto’s, bestel- en vrachtwagens zijn indirect opgenomen in het Ondernemerspakket. De verzekeringnemer geniet wel het kostenvrij-element, maar genoemde motorrijtuigdekkingen zijn (nog) niet in het totaaloverzicht van het Ondernemerspakket terug te vinden, aldus Delta Lloyd.

Reageer op dit artikel