nieuws

Ondernemerspakket Delta Lloyd online

Archief

Het Delta Lloyd Ondernemerspakket kan ook via het Digitaal Domein worden aangevraagd. Ter ondersteuning is een speciale actie voor assurantieadviseurs gestart en krijgen startende ondernemers extra korting op dit pakket.

Via het extranet www.ddd.nl/schade is inmiddels ook het Delta Lloyd Ondernemerspakket beschikbaar, een verzekeringspakket dat de traditionele schadeverzekeringen combineert met inkomensverzekeringen die voor ondernemers belangrijk zijn.
Voor de verzekeringen in het Ondernemerspakket gelden dezelfde acceptatievoorwaarden en condities als voor losse verzekeringen. De korting die het Ondernemerspakket biedt, is gebaseerd op het aantal Schade Materieel-verzekeringen en het totale premiebedrag.
Assurantieadviseurs ontvangen marktbewerkings- en actiematerialen van Delta Lloyd om specifieke doelgroepen te benaderen, waaronder zakelijke dienstverlening, horeca, verenigingen van eigenaren en startende ondernemers.
Starterkorting
Om met name startende ondernemers over de streep te trekken heeft Delta Lloyd voor het Ondernemerspakket een speciaal startestarief ontwikkeld in de vorm van een korting op de premie van 15% in het eerste jaar, 10% in het tweede jaar en 5% in het derde jaar. De korting geldt voor alle Schade Materieelverzekeringen in het pakket.
Met een speciale actie wil Delta Lloyd de introductie van deze starterskorting kracht bijzetten: beginnende ondernemers die voor 31 maart een Ondernemerspakket sluiten, komen in aanmerking voor een dubbele korting; bovendien komt de starterstoeslag van 22% voor de DAS Rechtsbijstandverzekering te vervallen.

Reageer op dit artikel