nieuws

Onderlinge Univé Zwolle betrokken bij mkb-formule

Archief

De regionale onderlinge Univé Zwolle is betrokken bij de ontwikkeling van een dienstverleningsconcept voor het midden- en kleinbedrijf. De formule wordt opgezet onder de naam ‘Het Kantoor’ en omvat onder meer: verzorging van administratie, personeelsvoorziening en assurantiën.

Met de personeelsvoorziening is inmiddels begonnen, maar eigenlijk willen de initiatiefnemers – waaronder een accountantsbureau – pas in september aan de weg gaan timmeren, aldus directeur Wim van Os (51) van Univé Zwolle.
Bij ‘Het Kantoor’ is alleen de regionale onderlinge Univé Zwolle betrokken; de centrale Univé-organisatie heeft er part noch deel aan, stellen zowel Van Os als concerntopman mr. Thijs Meinders.
Onderdeel van de formule is ‘Het Kantoor Assurantiën BV i.o.’, dat zetelt op het adres van Univé Zwolle aan het Hanzeplein.

Reageer op dit artikel