nieuws

Onderlinge Sir Huckleberry failliet

Archief

De Hullberry Insurance Company Onderlinge Waarborgmij handelend onder de naam Sir Huckleberry is failliet verklaard

Het faillissement is op verzoek van curator Fons Spliet aangevraagd. “Ik was al een jaar de stille bewindvoerder omdat het bedrijf in een noodregeling verkeerde. Toen ik een negatief eigen vermogen constateerde heb ik het faillissement aangevraagd.” Inzicht in de schuld heeft Spliet nog niet. “Er zijn wel wat aanspraken, maar die worden ook weer betwist als tegenvorderingen.” Er is geen personeel bij het faillissement betrokken. Sir Huckleberry was ooit de Amsterdamse ‘pretverzekeraar’ waar men een polis kon sluiten voor uiteenlopende risico’s als het slaan van een hole-in-one en kidnapping door buitenaardse wezens.

Reageer op dit artikel